Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom till en punkt i livet

Jag ville komma till en punkt i livet
där jag tog mig ur poesin.
Där jag drog mig ur det sunkiga ordbajsarträsket:
och blev fritt skrivande.

Jag kom nog dit. Men tordes inte ta språnget.
Kvällarna är alltför kalla, och lönen inte nog.




Fri vers av Janjohan
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 10:40



Bookmark and Share


  Gronia
mycket tänkvärd. och tolkningsbar?
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan