Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt nr. 37 i G-dur

vaknade av mig självt idag
läser dn, tralala
ut och går en promenad
ser en volvo, ser en saab
ser en tjej som cyklar hem
två timmar senare igen
samma väder, ingen post

kokar pasta och äter den
bläddrar igenom lokaltidningen
på parkeringen står det inte en bil
för i morgon kommer sopbilen hit
tittar lite på en film
släcker lampan fem över tolv




Bunden vers av Magneta Myll
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-13 21:43



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Haha, jävligt skön dikt som visar hur tråkig en helt vanlig dag är ibland. Jag gillar dikten, men hatar just den känslan av meningslöshet som man kan känna när man släcker. Du fångade mina läsögon snabbt! Tack!
2008-06-14

  Människa
väldigt känslotom dikt... jag tycker inte riktigt om såna.
fick inte heller en känsla av att den sa något. men sen har man ju olika smak :/
2008-06-13

  Ulf Lagerholm
JA, är ett ord som inte känns fel här

godis helt enkelt
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll