Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Gammal kärlek rostar aldrig..\"


Två älskvärda världar

Jag slits mellan två världar..
Två helt olika, men ändå så älskvärda människor..
Jag vill ha kärlek. Jag vill ha omtanke.

- Det vill ni med, men inte av mig..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-06-25 19:57



Bookmark and Share


  Seven cloud's
ooooooootroligt bra!!!
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson