Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50 % delad

 

 

En värdighet som aldrig klädde i jordnära färger

Syntetisk

Den gjorde sig bäst på bild

Negativ

Fylld utav en konstnärlig process

Artefakter

Överallt ett tillskansande av fördelar

Mervärdesskatt

 

 

... eller var det kanske bara jag och du

Dualism

 

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-05-15 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna