Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna och förstå

Tårarna rinner,
du ser inte.

Snyftningar som tyst låter,
du hör inte.

Ord som vill bli hörda,
du lyssnar inte.

Tankar som snurrar,
du förstår inte.

Varför?
Vill du inte?
Eller är det så att du inte kan?
Förstår du inte?
Eller är det så att du inte orkar?
I såna fall är vi härmed två,
för mitt motstånd är slut,
jag ger upp.
Jag orkar inte heller...




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-16 18:17



Bookmark and Share


  aol
j så starka rader i en smärtfylld poesi
2008-05-17

  friheten
Så sant och vacker sagt
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel