Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofter av regn

 

det doftar

regn

innan dropparna lämnar dess himmel

doftar friskt

 

nu regnar det

över torr jord

imorgon får vi mylla

 

det doftar regn

 




Fri vers av KristinaE
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-17 00:31



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag är svag för regn i dikter, lite i verkliga livet också fast inte för mycket. Din dikt är fin, tycker mycket om raderna

\"imorgon får vi mylla

det doftar regn\"

Vackert!
2008-05-18

  Maria T
Naturen tackar för regnet.
Det doftar friskt och grönt.
2008-05-17

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag känner doften och börjar längta efter ett sådant där stilla och underbart regn, där doften du beskriver stannar kvar. En vacker text!
2008-05-17

  Anders P VIP
jag ser redan de första dropparna som stannar kvar ovanpå den torra marken och känner doften.
2008-05-17

  Mats Henricson
fin och fräsch naturskildring....
2008-05-17

    tramp
fint ! Regn doft...en underbar doft !
2008-05-17

  friheten
Man blir glad av dessa ord om regen
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE