Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte allt behöver vara tungt, stressande tråkigt och djup! Låt oss drömma... blunda och känna...Skönheten...!! KOM TILLBAKA, du är saknad... http://www.keramikskarvan.se/page1001.html http://www.sydostran.se/index.56860---1.html


NÄKTERGALEN SJÖNG...till dig Gunilla Söderström Hallström ;o)

Körsbär blommor täcker vägen
till romersk altaren, stenbro
under silkens sky, där
välkommer till ro
harpor symfonier
av panflöjter noter
spegellugna källans bild...

Himlens honung sagovärldens
sammet änglar melodier
kristall vattenfall kör
troende fjäril på vit drömmen...
Näktergalens vishet!

Fallen tårar pärlor blivande
ångerfulla droppar livets frön
syrener och mimosor nektar, doftar
öppnar paradisets portar...

I kärlekens ära stjärnor
rosor nakna dansande
i månens lust klädd som liljor
brinnande eld i etern

I natten
sjöng näktergalen mig till sömns...


© MP-havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 1085 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-05-17 14:39



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-06-04

  isidore
tack nu blev jag vid gott mod
2008-05-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sjunga tillbaka en vän
låta den drilla, vägen tillbaka
vem skulle inte det smaka
vem skulle inte det gilla
Det är bara att säga
VÄLKOMEN* GUNILLA!
********************
2008-05-19

  Don Jorgé
Rent språligt är det fantastiskt fint. Mycket fin dikt fylld med längtan.
2008-05-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Dina ord fick världen att tystna
i en melodi av sorg
och ändå så vackert

Ändå det man inte vet
och ändå vet
och känner
genom dina ord
så starka

Så vackert
sorgset
och värt en hyllning

Nu hör jag en melodi
som ger tröst
som vill krama
hålla om
se
det som finns kvar
2008-05-18

  Maria Zena Viklund
ljuvligt vackert!
2008-05-17

  * Ammi *
åh, var hittar du alla orden, de här vackraste vackra som både luktar och låter ...?
jättevackert!
2008-05-17

  Quasimodo
En härlig symfoni till toner av glädje, närhet och liv !!!!
2008-05-17

  aol
underbart vacker mitt hjärta sjöng en symofni
2008-05-17

  mare VIP
..ljuvliga toner...så vackert........
2008-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Rosor...Liljor...Eld...Syréner...

Ett färgstarkt och sensuellt scenario!


Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic \'til I\'m gathered safely in
Lift me like an olive branch and be my homeward dove
Dance me to the end of love
Dance me to the end of love
(Leonard Cohen)
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris