Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till öppna bokars omfamnande livsandar

 

Kärlek till böcker

ordlösa böcker

 

prasslande

 

jag bokar tid i skir bokskog

bokblad

fyllda med livets klorofyll

sprängfyllda av nyutsprungen

ögonfröjd

utvecklande

ovikta

lenar trötta öron

berör stilla det formbara nya

 

 

hjärtat tar emot

fylls med energi

livsenergi

 

hjärna sprängd i tusen bitar

vilar i denna kraft

helar sig

 

utan prestation

niger jag

bockar

som tack för att jag har möjlighet

att uppleva

denna sprängande

naturkraft

 

inom gränser till liv

bortom död

 

krafter att varsamt

njuta

in

till själens öppnade hjärtas innersta vara

******




Fri vers av KristinaE
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-18 18:55



Bookmark and Share


  Maria T
Storslagen poesi
fylld av livsenergi
2008-05-18

  Mats Henricson
Gudomligt Bildspråk !!!
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att få uppleva saker utan krav på motprestation.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE