Blev bemött av en främling idag som såg mer än jag trodde

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev bemött av en främling idag som såg mer än jag trodde




Mr Right

 

Var är den rätte?

frågade främlingen bredvid

 

"på andra sidan"

 

sa jag efter en snabb titt

på sätet näst mitt hjärta




Övriga genrer av Jenny Karlsson
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-06-27 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson