Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

 

jag behöver saltet

från de tårar du fäller

för att kunna le




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-06-29 02:59



Bookmark and Share


  Markattan
Tvetydigt och flertolkningsbart i en mycket snygg komposition.
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson