Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden som etsat sig fast i minnet

En gatlykta sprider sitt ljus

över den kalla stenbänken


Där sitter hon

Och hon väntar på någon.


Hon sitter där, i regnet och blåsten

och ser ut över havet.



När ska han komma?



Som han Lovade att göra




Hon sitter kvar, tills hon inte

kan

eller

vill

försvinna




Fri vers av Loviza
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 22:44



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
<3
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza