Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

timglas

är jag ond
väntar jag så säg
inte bara ut
mitt timglas

och det av mina älskade

när jag gråter
av saknad
är det verklig saknad

eller är det ensamhetens fåfänga

när jag är känslig för kritik
spröda som fjärliens är mina vingar
är det bara arrogans
högfärdig stolthet

den som inte får såras
den som inte får bli ensam

den som bara låter allt bero

är jag den som väntar ut min tid
och mina älskade

hur kan man vara god
när man bara väntar
när man inte tål beröring

när man lever ett liv i metaperspektiv




Fri vers av Arwen
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 22:40



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert o berörande!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen