" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Mor

 

**** 

behövd och älskad

övergiven

slagen kränkt

dränkt

 

du gjorde allt

för oss

övergiven

slagen kränkt

dränkt

 

du gjorde allt

älskade oss

såg oss

gav all kärlek

 

fick aldrig utrymme i ditt eget liv

 

MOR




Fri vers av KristinaE
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-19 22:42



Bookmark and Share


    juo
Mycket vackert skrivet.
2008-05-20

  Maria T
Grattis till placeringen
2008-05-20

  isabel louise
vackert och starkt om kärlek till en mor
2008-05-20

  Michaela Dutius
En underbart vacker hyllningsdikt till en fin mor!
2008-05-20

  Cadena
och så stor är kärleken...
2008-05-20

  Maria T
Många mödrar har aldrig fått utrymme för sina egna liv.
Bara en mor.
2008-05-20

    ej medlem längre
Oh...en underkuvad mor, mycket vackert och fint skrivet, som vanligt trots vemod, bra!
2008-05-20

  Vind
...lite av varför jag inte tror på institutionen kärnfamiljen längre,
(och tänker med lite sorg på min egen mor och alla hennes drömmar).
2008-05-19

  -Ulla Tilemo- VIP
Vackert och sant om moderskapet!
2008-05-19

  friheten
Vacker
2008-05-19

  Mats Henricson
Så ömsint , så fin hyllning till Din Mor ! Bokmärker !
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE