..... att få ge och ta emot kärlek från växande barn

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..... att få ge och ta emot kärlek från växande barn




Livsenergins stora kärleksgåva

 

***

 

stilla

lugnt och tålmodigt

ger hon kärlek

 

tårar

sakta vattnas hennes kinder

 

vill bara bli älskad

bortom konstgjorda roller

 

inom

sig själv

av dem hon älskar allra mest

 

barnen

 

är det möjligt

tillhör den kärleken hennes liv

nu

är det förgången tid

 

nu

 har alla vuxit upp

alla utom

hon

som gav för mycket kärlek

 

vattnar nu jorden med

tårar

förståelsens tårar

empatin

men även trötthetens

tårar

 

inser livets gång

inser

älskar

 

***




Fri vers av KristinaE
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 22:53



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket fin skildring av kärlek till vuxna barn.
Hur det än är tar en mors kärlek till sina barnen aldrig slut.
2008-05-20

  friheten
Vet inte vad jag ska säga. Mycket bra beskrivning av kärlek
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE