Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite närmare

.

Funnit en plats
i accepterandet

Gjort dagen till det
jag orkat vara i

Långt från mitt mål men
ett steg närmare än igår




Fri vers av Mejja
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-06-27 14:23



Bookmark and Share


  karenina VIP
andas hoppfullhet.. så starkt att klara av ett accepterande.. ett stort stort steg på vägen fram!!
2005-07-14

    Camapani
uppmuntrande och hoppfullt -tack!
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja