Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjurs öppna käftar!

 

... lurar i skuggorna av våra liv

med öppna käftar

anfaller den mitt i idylen

kan ana dess ankomst

 

sorgen

 

tuggas i dess öppna käft

ovaksamhetens

trötta insikter

 

sorgen

förlusten

flykten

 

när den levande återkommer

som en skugga

av obearbetad försoning

 

dess käft tuggar sönder

nuet

 

vilan är nödvändig

skydd från tider av drömmar

själslig trötthet

 

ensamma viloplatser

ordlösa

där känslor är förbjudna

 

vaksamt anar jag skuggan

sorgen läker sakta

 

trasighetens gap

dess käftar kan öppnas

 

anfalla likt ett morrande hungrigt vilddjur

 

sorgen

 

möt den med kärlek

mitt inre jag

trösten till läkande

själens vila

 

från sorgens skuggor.




Fri vers av KristinaE
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-20 09:05



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket bra skildring av sorg och trasighet
2008-05-20

  Mats Henricson
Spännande och välljudande...
2008-05-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Strålande text som talar direkt till mitt blödande hjärta, enormt berörande.....bokmärker - applåd
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE