Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväder

omständigheterna tvingade fram
död kropp liggandes i
gräset
vindhastande flöt skarorna
av nyfikna
ovan, under, tätt intill huden på
liket
smeksamt slog sig världen ned
avspärrningarna hindrade inte åskan
och inte lågan från att
fatta tag om mordvapnet




Fri vers av mezelis
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-06-27 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mezelis