Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er som gjorde mig illa (II)

Sedan förrgår natt
har jag sovit
med sänglampan släckt

bara så ni vet




Fri vers av Kikhorion
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-22 01:00



Bookmark and Share


  ia
starkt gjort...
2008-08-18

    Askes
Hahaha! Åh jävlar...
2008-05-23

  Carola Zettergren
Modigt av dig!!!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion