Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna nejder

 

Grönskans tid

grönheten

reflekterar

saknar ord

klorofyllet öppnar våra bleka

känslor

svallande grönska

öppnar sin famn.

 

Träder in bland flerfärgat lövverk

fyller näsan med fuktkylan

innan

natten.

Sinnen omfamnas

tyst

¤¤¤¤

 

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-22 22:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Älskar hur du avslutar denna. Orden liksom dröjer sig kvar. Stilla.
2008-06-24

  Björn Nilsson VIP
Före midsommar finns det hur många gröna nyanser som helst - bara att passa på och avnjuta dem!
2008-06-04

  "Silver"
\"Sinnen omfamnas
tyst\"

Som av ett tätt lövverk ... vackert uttryckt!
2008-05-26

  Maria T
Mycket, mycket vacker poesi
i dessa gröna nejder
2008-05-23

  prinscess VIP
vackert
2008-05-23

  Mats Henricson
AAh, känner Doften av Gräs i näsborrarna, Du Målar Så Underbart och Färgen På Bokstäverna utgör ett Fantasieggande Komplement ! Bokmärker !
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE