" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Till Mor (Tack för att du finns!)

 

Vänlig tröstande röst, kärleksfull famn så minns jag min mor

En sötsnäll person massor av värme och kärlek att ge

En vinterkall dag likväl sprudlande vår så finnes hon där

JA hon finns alltid där min mor som jag håller så kär

 

 

 

/Richard, Mors Dag 2008

 




Fri vers av RiJoKu
Läst 558 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-25 00:50



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...mmm...
så vackert...ljuvt....
....\"sötsnäll\".....det är fint!
A.
2008-06-02

  sjörövar_fabbe
Sött^^
Jag har länge försökt göra något liknande.
Men det gick inte hälften så bra :\'D
2008-05-27

  inutimonster
mamsen kommer smälta!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu