Missade den svenska våren i år och kom att tänka på den igår kväll

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missade den svenska våren i år och kom att tänka på den igår kväll




Våren är här

 

sockersöt björksav

rinner längs dess vita stam

som glädjetårar




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-06-28 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar vårhaiku!
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson