Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välbekant, alltför bekant

idag kom den igen, den där känslan som blivit alltför bekant..

känslan av att jag inte hör till

att jag inte borde finnas där

att jag är en kil som fastnat mellan två som borde ryckas ut..



att du inte tillhör mig
att du är något jag fått låna för en stund och snart måste lämna tillbaka....



att jag är felplacerad och i vägen för det som vore rätt

idag kom den igen, den välbekanta känslan av att det här är något begränsat, något som snart tas ifrån mig igen..


tror det kallas osäkerhet













Fri vers av Suz
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-25 22:05



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
En alltför välbekant känsla, så sant.
Du spikar känslorna i orden bra, bokmärkes, för världens empativåg!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Suz