Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlist





Förförd

trodde sommaren var
gyllene len hud
att bli smekt över
böljande hår
som kastar sig i luften

Förlåt

men min hud vill inte bli kysst
och mina händer är för små
för att orka hålla upp den sten
som är mitt hjärta

Förlorad

det är hål
många små hål
som du skjutit ett i taget
jag trodde jag var osårbar

Förlist

fyllt till bredden tills det kantrat
mitt hjärta är tungt
av vinterns smälta snö

Förlist

alldeles förlist
och sjunkna skepp
seglar inte igen





















Fri vers av Plumflower
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-26 00:10



Bookmark and Share


    hari lee
så mycket själ, så mycket hjärta.. så vackert!
2008-06-03

  Carola Zettergren
MYCKET BRA POETAT!!!!
2008-05-31

  Shininkagemusha
Sorgligt, och stavelse upprepningen är snygg.
2008-05-30

  Mangal VIP
Smärtsam. Beslutsam. Och mycket vacker.
2008-05-26

    deb8
Lågmäld dikt med enorm känsla. Tyckte om hur du byggde upp den runt små rubriker. Stämningsfullt och vackert....
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower