Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, som knappt fäster på papper

Jag vet inte vad jag ska säga

eller vad jag ska skriva






Du förvirrar mig

Mer än du anar.


Vi talar inte samma språk, du och jag
men ändå

förstår vi varanndra.


För visst,

visst är det så det ska vara?


*




Fri vers av Loviza
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-05-26 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza