Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lyriskt försök


Ny dag

Tyst uppstiger dagen
märkbart tagen
av gårdagen
och en natt.
Söker på nytt livet och
känslan att ta fatt.
Dagen övergår i trött och matt
kväll.
Solen återvänder till enslig cell.




Fri vers av Janjohan
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-05-28 11:11



Bookmark and Share


  Stellan Johansson
Good shit :)
2008-08-27

  Therés
åh vad jag gillar den här :) MVG från mig
2008-06-11

  Michaela Dutius
Ja varje dag- och dagarna går så snart- väl poetat
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan