Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den finaste gåvan av alla




ömheten, den ljuvaste ger du mig

håller mig i din famn, nära tryggt

smeker mig med varsamhetens hand

ger mig den finaste gåvan av alla


din kärlek...




Fri vers av sunnanvind
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-29 21:26



Bookmark and Share


  Thommy
Ja det är en fantastisk gåva att både få och ge.
2008-06-01

    JJ VIP
Vackra ord inramade i en väl förkunnad kärlek! Applåd! Mvh. JJ.
2008-05-30

  anits VIP
Underbart vackert
ger mig rysningar
2008-05-29

  Lejonhjärtas poesi
Ömsint, vackert, kärleksfullt!
2008-05-29

  Larz Gustafsson VIP
En fantastisk gåva, Sunnanvind!
Att få ge den är störst!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind