Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vänner. Dikt angående ett postrevolutionärt tillstånd. Kalas.


Nu odlar jag per definition en förädlad form av aggression
som så att säga bidrar till att inbädda det faktum att jag tar ton
helt utan slips, helt utan herrparfym och grånade tinningars charm
till vissa potentaters förvåning - och harm.

Är ditt utsiktorn bombat av fågelskit, kvitter och ämbetsmannajidder?
Välkommen till parnassen, hit med näven, eller tassen!
Här är vi alla systrar och bröder i en enda röra.
Vem dricker? Och vem ska köra?

Gårdagen flyr med sina försäkringskassanvetbästmenharfelproblem
för nu har vi etablerat ett helt nytt system:
Hej! Och du och du och du ingår i laget.
Budskapet är klubbat, redan taget: Vi hör ihop och behöver vår klubb.
Här är kardan, där står krubb.




Fri vers av Janjohan
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-30 11:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett härligt flyt i din text och ett bra budskap som bärs upp av formen.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan