Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När min styrka blir din

Jag ger dig min styrka
jag ger dig min kraft
hämtad ur jordekroppens
sårbara men på kärlek
outtömliga själ

Så efter återhämtning
när kroppen fått sin vila
finns styrkan där åter
liksom kraften
jag fått för att giva




Fri vers av Metaformannen
Läst 617 gånger
Publicerad 2004-04-27 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen