Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andningshjälp

Staten borde inrätta en Andningshjälp
men först se till att det finns några entrepeneurer att
outsourca funktionen till:
AB Fri Luft eller kanske Hyperventileringsbolaget.
Jag skulle bli kund.

Staten borde införa andningskvoter ety
mycken koldioxid som kunde kvoterats till Industrien,
pyser nu från Kundernas (Medborgarnas) oföretagsamma lungor.
Rättvisa är härvidlag inte samma kvot,
utan kvot efter arbetsinsats.

I utanförskapet borde luften dessutom ransonseras.
Jag mejlar mitt förslag till Det Nya Arbetarpartiet.




Fri vers av Janjohan
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-31 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan