Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill tillägna den här till Kyreus Hoppas att du ska tycka om den min vän Med vänlig hälsning


Innan vi kan få fri sikt


Vi har många broar att gå över innan vi kan hitta oss själva
Innan vi riktigt förstår betydelsen av att alltid vara ödmjuka och snälla
emot allt och alla

Det är många berg som vi måste klättra upp i innan vi förstår innebörden
om hur det känns att vara lycklig och fri
i sig själv
När vi sen äntligen känner en total harmoni kan vi förflytta det berg som vi klättrar i
När vi sen äntligen förstår och ser saker hur klart som helst kommer vi
att ha alla våra medmänniskor
till bästa vän
Aldrig att vi kommer att lyfta våran hand
för att ge någon en smäll
för sånt existerar inte längre i våran värld
För i våran värld är man bara ödmjuk och snäll
på ett respektfullt sätt
I vår harmoniska värld gör man ingen någon oförätt

Vi har många broar och berg och även dalar att passera
innan vi kommer till insikt
Innan vi kan få fri sikt

Ken Cassel
1/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 19:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet till en vän
han tycker nog om den
det gör jag
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel