Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppskyssar






Under händers lena stråkar
blir starka axlar

mjuka

fingertoppskyssar

många
små svala

får breda ryggmuskler
att rysa

förnöjt

i morgondiset

skjuter solen
en fingervisning under dörren

blonda lockar
slår sig till ro

av vaggvisan

mina andetag spelar












Fri vers av Plumflower
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-02 20:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AH Underbart bra...härlig poesi med fingertoppskänsla!!!!!
2008-06-02

  Inkarasilas
Ah, så lugnt skönt flow, sensuellt disigt och med värmen fortfarande i kroppen.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower