Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spetskantad horisont och sidensvalt dis









varför blickar vi mot den spetskantade horisonten

när själar ändå måste mötas i gruset

på nära håll


tätt, sammanflätade


snaror som vi drar allt hårdare
djupt ner i mörkret


avstånd mäts i alldagliga frågor

de som glöms bort

i vardagsegoismen


något har tappats
glömts bort, vittrat på min vind


fråga mig nu

för snart är jag alldeles



i det sidensvala diset
på den skära horisonten


förlorad igen








Fri vers av Plumflower
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-03 11:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
MYCKET BRA!!!
2008-06-03

  Lise-Marie
Åh så bra! jag älskar den här. Bra!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower