Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning på den här mystiska dikten


Allt känns så mystiskt

Så hemlighetsfullt
Det är som om jag lever i en annan värld där ingenting är verkligt
Det är som jag lever i en fantasi
En fantasi som jag själv har släppt fri
Där ingenting är som det borde vara
Där jag utmanar allting
Jag är inte rädd
Jag är inte rädd får någon som helst fara
Jag är bara rädd för vad jag kan göra mot dom som vill mig illa

Där står en mördare med en kniv i sin hand
redo att ta mitt liv
Men om han ska lyckas sätta den i mig måste han ta ännu ett kliv framåt
Men jag parerar
Jag studerar hans nästa drag
Jag ser en lucka
Jag ser vart han är svag
Så när han sticker kniven i mig är det inte i mig som han dödar
Han dödar bara sig själv för när han kommer i min närhet
ger jag honom bara en fet smäll
så att han vaknar upp ifrån sin mardröm

Allt känns så mystiskt ….

Ken Cassel
3/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-03 22:26



Bookmark and Share


  dalida_bl
Eh nu var det en deckare...*besviken*
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel