Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner i hjärtat?

Jag ber dig

med Ångest i rösten

Ångest i hjärtat.




Stanna kvar hos mig?

*


Märker du?

Läser du?

Förstår du?

Att dessa ord är riktade till just dig.

Ja, just DIG.



För du är väl min vän?



Många vänner skadar inte

Jag lovar




Fri vers av Loviza
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-04 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza