Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara kärlek


jag vill inte ha pengar,
ni kan inte göra mig glad
genom att ge mig massa
saker, jag behöver inte
era pengar, och allt ni köper
till mig, jag behöver kärlek
och kärlek bygger man upp
med känslor, man köper inte
kärlek i en klädaffär eller någon
annan affär,



så snälla, ge mig bara kärlek,
för det är det jag behöver,




Fri vers av Ami
Läst 643 gånger
Publicerad 2005-06-30 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ami
Ami