Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i allt det där mörka finns det ett ljus

Man frågar sig när man har mått jävligt dåligt
Vart har du varit
Vart fan har du hållit hus
Jag har saknat dig
Så var snäll och gör inte om det där igen
Ljuset
Solen
Du vet väl om att jag är din bästa vän
Så alla mörka moln gör mig inte illa igen
Det gör så ont i själen

Mitt i allt det där mörka …..

Ken Cassel
4/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-04 21:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl diktat om mörkret som kan skymma solen
2008-06-06

  anits VIP
Härligt med människor
som bryr sig
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel