Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man säger att tiden läker alla sår. Jag vet inte riktigt det, men jag hoppas någonstans att man blir klokare. Man får visst det leva på hoppet...


Tiden


Jag ska ta den här tiden
Jag ska stoppa den i min ficka
Ta den med mig när jag reser
Ta upp den på mitt hotellrum
ge den plats i mitt liv
ge den plats till mina tankar
När jag har funderat klart
ska jag stoppa den i min ficka igen
Jag ska ta den med mig på min resa hem
Jag ska göra den fri när jag sitter i min soffa
Jag ska vårda denna tid
som ett kärt litet barn
som behöver tröst
och när jag inte längre behöver den
ska jag ge den till någon annan
Så som du gav den till mig
Förhoppningsvis mår jag bättre då
och kanske tiden har hjälpt oss båda två
Vem vet egentligen vad tiden har att ge...?




Fri vers av Charly
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-07-01 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly