Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det galer någon i folkets park.

Du gallskriker.
Vattnet är mycket kallare än du trodde det skulle vara.
Det luktar klor,
du luktar klor.
Du skriker igen när jag måttar en spark av vattenkaskader
åt ditt håll.
Solen har tappat sin styrka och fyller parken
med lagom svala solstrålar.
Jag har bränt mina axlar.
Han gallskriker också.
Hon med.
Jag tror jag gör det med.
För vi är så lyckliga över att kunna
springa i fontänerna utan
att någon orsak.
Det börjar bli kallt och vi sätter oss på kanten.
Du tänder en cigarett och
håller den i ett svagt darrande tag mellan
höger pekfinger och fuck-you-fingret.
Du ser så lycklig ut när du röker
äckel unge.
Du får väldigt gärna vara lycklig när du är med mig
men du kan försöka
sluta röka.
Det känns som att jag har pissat på mig
och det droppar vatten
från min bh.
bytheway.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-06 19:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema