Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, tänkte på igår


Här och där

Du står där

Jag står här

Vem av oss är egentligen, den som är starkast?

Vem är mest rak i ryggen?




Nog för att jag inte träffat dig

på länge
länge



Men ändå?


*



Jag tänker på låten från det där barnprogrammet
\"Fem myror är fler än fyra elefanter\"


Här är där, där man är. Där är där man inte är. Och här har man alltid med sig. Här har man alltid med sig...


Jag vet att jag är sentimental

Men är det så fel

Att känna sån emparti

för de som har det sämre

eller de som skiljs från sina kära?

Är det därför
du skrattar när jag gråter?




Fri vers av Loviza
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 11:45



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
<3
Fan... Vad jag önskar att det där kunde ordna upp sig, verkligen :\'/
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza