Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortslutning



Mellan våra kroppar
strömmade energi

Hettan spred sig snabbt
likt en påtänd stubin

Ljuset från lysrören i taket tycktes dämpas
som om vi drog åt oss mängder elektricitet

Den förbjudna dragningskraften
var påfrestande

Ville bara röra vid din levande hy
släcka lamporna med lustfylld kraft

Men du försvann
lika fort som ett tillfälligt åskväder

Ditt simpla farväl
gav mig brännmärken


Var det bara jag som kände?




Fri vers av Susanna
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-01 21:40



Bookmark and Share


  Eduardo
Jättefin dikt.... med härliga *elektrifierande* liknelser... tänkte bara kommentera, men sista raden fångade mig och tvingar mig att bedöma.... *me gusta*
2005-08-31

  swimsus@gmail.com
Lysande...strålande *klick klick* Se upp för vattnet som leder ström bara..*vink vink*
Detta är solklart beskrivet..Viss kärlek/ passion leder till synliga märken!
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna