Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balder

Ljusets herre över världen,
håller hårt om godhet sin då,
vandrar vänligt över världen,
håller älvor så vid handen.
Sen han kom tillbaks till världen,
efter att i Hel ha varit,
han tog upp sin härskarkrona,
vandrade som kung bland folk.




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-07-15 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson