Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en tid

då jag gick omkring med ett brustet hjärta
Så fort jag såg några andra lyckliga par gå och pussas
gjorde det ont
Det blev till slut en otrolig smärta eftersom min egen älskade
hade gjort slut
Kände mig så förstörd för hela tiden fanns hon där framför mig tillsammans med mina tankar om
Varför
Varför
Jag älskar ju dig

Klockan den tickar på
Har inte sett eller hört av henne på ett par månader eller så
Har börjat inse att det inte skulle bli hon och jag
ändå
Tiden tycks läka mina sår
Hoppas att du har det bra min älskade vän
Ha det gott tills vi syns nästa gång
Hej då så länge

Nu har jag gått vidare med mitt liv …..

Ken Cassel
9/6-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-09 14:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker och sann- man går vidare- och en dag är såret ett ärr- man kan se det men det gör inte ont längre
2008-06-10

  Sladjana Zubcevic
BRA SKRIVET!
2008-06-09

  anits VIP
Ja så är det i livet
många gånger
jobbigt och svårt
att kunna gå
vidare måste
vara en tröst
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel