Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

el diablo


en svärm av flugor
en skugga i mitt synfält
fan

sommartider




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-06-18 10:55



Bookmark and Share


  Zam
Perfekt. Och vilken titel. Mucho grande. Eller nåt! :)
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP