Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Tankarna snurrar i huvudet på mig
Gör att jag bara vill lägga mig ner
Och få slut på snurrandet.

Om man åkt karusell eller båt
Kan man känna rörelsen när man ligger ner
Kommer du ihåg?

Jag blir yr
Jag vill spy
För snurrandet slutar inte



Jag måste ha frisk luft.

Nu..
Snälla?



Du är min Luft


Utan Luft Dör Jag




Fri vers av Loviza
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-09 20:11



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Älskar ordet... \"Luft\" :O

Vacker dikt!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza