Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Andrea

Jag önskar jag vore som du
Lilla Andrea, lilla Andrea.
Lycklig som du, lycklig som du
Lilla Andrea, lilla Andrea.

Så mycket av glädje du har
Lilla Andrea, lilla Andrea.
Din framtid så lycklig och klar
Lilla Andrea, lilla Andrea.

Du skrattar en klingande sång
Lilla Andrea, lilla Andrea.
Jag nynnar din sprittande sång
Lilla Andrea, lilla Andrea.

Om nånsin en flicka jag får
Lilla Andrea, lilla Andrea.
Jag önskar det barnet får spår
av dig du lilla Andrea.




Fri vers av Erik L
Läst 457 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-09 21:31



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Att skriva \"barnsligt enkelt\" ör en skön konst som Du verkligen behärskar - också! Undra på att många i sitt inre nynnar på \"Lilla Andrea!\"
2008-06-22

  swimsus@gmail.com
Mycket vackert och ömt skrivet om kärleken till ett barn.
2008-06-13

  Patrick K
mycket söt! gillas helt klart!
2008-06-10

  Yvonne
Vacker sång, får tänka ut en melodi själv. Stor applåd.
2008-06-10

    Bodil Sandberg
Jag sjunger den...och älskar den..TACK Erik!!!
2008-06-10

  Daniel_78 VIP
jag är svag för sånt här
slutraden fick mig att smälta
lite
2008-06-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler och ser det sorglösa barnet framför mig
2008-06-09

  Bibbi VIP
Har sjungit mitt lilla barnbarn Elina till sömns idag med samma känsla som Din dikt förmedlar. Jag önskade där jag satt och sjöng att hennes mormor och morfar långt bort i Japan hade haft samma förmån som jag att få bara njuta i hennes närhet och glada smittande skratt.
Applåd och bokmärke.
2008-06-09

    sunnanvind
Vad vackert o ömsint skrivet! Applåd!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L