Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atlantis

Ett berg, gudomligt i sin uppenbarelse,
tornar upp sig i fjärran.
Vår ö, ett rike, stort bland mänskans varelser,
under Aruvandels- stjärnan.

Men gudomligheten bröts,
och blodet det flöt,
ty gudarna had\' försummats,
och mänskan vart fördummad,

...och världen blev förslavad,
- Atlantis sjönk i havet.




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson