Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg på tv

om kvinnor
som fått sina liv
förstörda
av män
som våldtar
som krigsföring




Fri vers av AektaBlond
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-22 21:09



Bookmark and Share


  friheten
Sant? Visste ej
2008-12-22

    Guds barn
tyvär händer det alldeles för ofta
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond