Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildfåglar

som om en grupp vilda fåglar slagit vingarna i luften
rest sig ovan jord
Inte längre kan jag förstå vad som var så knepigt
En sådan rätfram övertygelse
bedövar min osäkerhet och rädsla
Att du visat mod
är nog för att göra intryck på mig
nog för att vara ärlig mot mig likaså dig
En sådan övertygan till att du är min
om jag vill, om jag får
om dom tillåter?




Fri vers av stuckNReality
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-10 23:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Dom\"?
Vem bryr sig?
Passar det inte kan de tjacka spikskor.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

stuckNReality
stuckNReality