Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oövervinnelig vänskap


Hand i hand
går du och jag
tilliten
och det som berusar

Själ och själ
finns du och jag
det sanna
oslagbara

Ord i ord
lagda i varandras mun
meningsfulla meningsbyggnader

I existensens värld
är du och jag
oövervinnliga




Fri vers av Malin Johansson
Läst 905 gånger
Publicerad 2005-07-03 00:29



Bookmark and Share


  Karl Henrik Karlsson
vacker dikt, vänskap är det det viktigaste som finns
2005-08-21

    livräddaren
otroligt vackert,såsan vänlap är det bästa som finns!
2005-07-11

  Manal
så vackert, verkligen bra
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.