Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nystart

.

Jag har stampat av smutsen nu
tar ett stort kliv framåt
Ny vy




Fri vers av Mejja
Läst 334 gånger
Publicerad 2008-06-13 22:23



Bookmark and Share


  karenina VIP
JA!! :-)
2008-06-15

  rebecca d VIP
.-)) gott! nya vyer öppnar sig...
2008-06-15

  Annmargreta
Härligt, nya krafter nya tag. Kram till dig!
2008-06-14

  Rachel Roth
mitt i prick
vi skapar våra vyer
vid varje steg

tack!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mejja